Hjemmelavede energibarer!

Lækre, sunde quinoa-bønne bøffer!

Hvis du trænger til ny inspiration til din frokost, så skal du prøve de her super lækre og sunde quiona-bønne bøffer 😊

  
Jeg fandt en opskrift på MK Bootcamp på Instagram, og skiftede lidt ud i ingredienserne da jeg foretrækker fx rødbede frem for forårsløg som opskriften ellers lød på! 

Det skal du bruge til 8-10 stk:

1,5 dl kogt quiona

1 dåse bønner (jeg bruge røde kidney bønner)

1 rødbede 

3 spsk fiber husk

1-2 æg (afhængig af konsistens, jeg brugte 1)

Lidt salt, chili og peber 

Sådan gør du:

Kog quiona efter anvisningen på pakken (oftes 15-20 min). Blend bønner og kom herefter rødbeden i og blend igen. Tilsæt quinoa, æg, fiber husk og krydderier og blend godt. 

Form bøfferne og steg dem på panden i lidt olie, ca 5 min. på hver side til de får en gylden/brun farve. 

  
Quiona indeholder enkeltumættet fedt, omega-3 og er rige på antioxidanter, og du får god protein fra bønner og æg, og kulhydrat fra rødbeden. Bøfferne er derfor gode til frokost, hvis du skal træne senere på dagen

Rødbede er sundt, da den har et højt indhold af fibre, forskellige vitaminer og mineraler samt jern i letoptagelig form. Alt sammen godt for immunforsvaret og din muskelfunktion. Som andre grove rødder, så mætter rødbeder godt pga. sine gode kostfibre.

Velbekomme! 😍

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavede energibarer!