Sunde, glutenfri pølsehorn!
Jeg elsker pølsehorn, og har bagt nogle rigtig lækre uden mel og med grønt i stedet for – det giver dem en anden smag, færre kalorier og gode kostfibre. Win-win 🙂
Det skal du bruge til 7-8 stk:
1 pakke kyllingepølser
200 gr blendet broccoli
2 æg
2 spsk fiber husk (den gule pakke)
2 tsk chiafrø eller hørfrø
2 tsk sesamfrø (kan undlades, brug da 3 tsk chiafrø)
1 tsk bagepulver
Sådan gør du:
Alt blandes godt sammen.
Formes til boller, tryk flade, læg en pølse på og rul dejen om pølsen.
Sættes på en bageplade eller rist med bagepapir.
Bages i 20 min. i ovnen ved 200 grader 🙂
I stedet for broccoli, kan du fx bruge gulerødder eller (glutenfri-) havregryn, hvis du ikke ønsker smagen af noget grønt.
Tror du at den grønne kan bruges?