Sådan kan du booste din motivation

Vil du gerne træne sammen med din veninde?

Eller din søster, kollega, mor, bror, kæreste?

Jeg har det sidste års tid haft rigtig mange klienter under mine vinger, der har trænet sammen. Både 2 søstre, 2 og 3 veninder, mor og datter, og senest de 2 skønne veninder Line & Marianne. Det er en kæmpe fornøjelse at træne flere, ligeså vel som det er at træne 1 🙂

Jeg oplever en anden form for motivation når jeg træner 2. Der er en vildt fed dynamik, og nogle gange lidt ekstra intern fight for at slå hinanden – på den positive måde, selvfølgelig!

Jeg har heldigvis plads til lidt flere gruppetræninger fra januar af, så hvis du har 1 eller 2 veninder, søster, kollega osv., du gerne vil have personlig træning sammen med, skal i blot sende mig en mail og så booker vi et forløb 🙂

Det koster 2.500,- pr. person om måneden for 2 x ugen, og 1.500,- pr. person om måneden for 1 x ugen. Læs mere her.

Vil du gerne have et mere intensivt forløb, hvor du oveni personlig træning får sundhedstjek, kostplan, træningsprogram m.m. Så er der også plads på min Healthy Fit Camp, som jeg afholder sammen med Louise Bangsbo. Vi starter nye hold d.10/1-17. Læs mere her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan kan du booste din motivation