Status på ø-livet

Opskrift på ristaffel

Forleden lavede vi ristaffel, og vi kom begge i tanke om, hvor nemt og lækkert, det faktisk er. Patrick lavede kylling i karry på gefülen, men nogenlunde sådan her og der var i hvert fald til 4 personer:

Skær 3 kylling filet i tern og steg på panden med de krydderier, du kan lide.

Karry sovs:
50 gr. smør
2,5 spsk hvedemel
5 dl mælk
2 dl vand
Salt og peber
Godt med karry, alt efter hvor stærk du vil have den

Smelt smør, kom karry i og hvedemel. Rør godt rundt. Kom resten i og kog op. Kom kyllingen i sovsen og lad det koge sammen lidt mens du rører godt rundt. Vi fik hvide ris til.

Topping kan være ALT muligt, efter hvad du lige har i køleskabet eller hvad du har lyst til. Vi toppede med banan, æble, rød peberfrugt, rosiner, peanuts, ananas og majs. Andre gange har vi også haft kokosmel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på ø-livet