Opskrift på ristaffel
Forleden lavede vi ristaffel, og vi kom begge i tanke om, hvor nemt og lækkert, det faktisk er. Patrick lavede kylling i karry på gefülen, men nogenlunde sådan her og der var i hvert fald til 4 personer:
Skær 3 kylling filet i tern og steg på panden med de krydderier, du kan lide.
Karry sovs:
50 gr. smør
2,5 spsk hvedemel
5 dl mælk
2 dl vand
Salt og peber
Godt med karry, alt efter hvor stærk du vil have den
Smelt smør, kom karry i og hvedemel. Rør godt rundt. Kom resten i og kog op. Kom kyllingen i sovsen og lad det koge sammen lidt mens du rører godt rundt. Vi fik hvide ris til.
Topping kan være ALT muligt, efter hvad du lige har i køleskabet eller hvad du har lyst til. Vi toppede med banan, æble, rød peberfrugt, rosiner, peanuts, ananas og majs. Andre gange har vi også haft kokosmel.
Ingen kommentarer endnu