4 måder at tilberede et Hokkaido græskar på!
Jeg elsker Hokkaido suppe og ovnbagt Hokkaido, og så har jeg en svaghed for humus 🙂
Så her til aften stod menuen på ovnbagt Hokkaido, pandestegt laks, spinat salat og Hokkaido humus!
Den ene halvdel Hokkaido skar jeg i skiver og gav 40 min i ovnen ved 200 grader. Den anden halvdel skar jeg i tern og kogte op på vand, salt og gurkemeje. Efter 15 min var det mørt og så hældte jeg al vandet fra, tilsatte en dåse kikærter og 1 spsk tahin. Det hele blendede jeg (stadig i gryden) til en lækker humus. Den fik lige 10 min i køleskabet, men kunne godt at have været lidt koldere og stået lidt længere på køl. Det må blive næste gang 😉
Hokkaido humus laves derfor på samme måde, som mos eller ved at beholde noget af vandet og lave det til suppe!
Velbekomme! Og husk at følge med på snappen line_hhansen 🙂
Ingen kommentarer endnu