Kufferten er pakket med...

Hedebølge, træning, solbadning og hygge!

Så er første dag på Marbella Fitnesscamp ved at være slut, og hold da op for en hammer lækker, svedig og hård dag 🙂

Vi ankom sent i går aftes, sov et par timer og så startede vi dagen ved poolen med en kop kaffe, da vi ikke kunne sove længe. Kl.9 var der morgenmad og infomøde. Bagefter trænede vi i 3 timer; crossfit, Zumba og Cirkeltræning. Jeg bor på værelse med Laura, som jeg mødte hernede sidste år, og hendes pulsur viste, at hun havde forbrændt lidt over 1400 kcal. i 35 graders varme vel at mærke 😉

     IMG_5098

Bagefter fik vi en super lækker frokost, og så var det ellers op til poolen og slappe af og bade. Kl.16 stod den på Pool-workout, og efter aftensmaden sluttede vi dagen af med en times crossfit.

Lige nu kunne jeg sidde op og sove, hvis bare jeg lukker mine øjne, så træt er jeg. MEN, jeg glæder mig allerede til en ny dag i morgen, der starter med yoga kl.9 og så mere træning, solbadning og hygge. I kan se ugens program lige her:

IMG_5102

Følg med på min snapchat line_hhansen – jeg snapper så meget som jeg kan af mad, træning og al det vi nu får tiden til at gå med!

I næste uge er det min tur til at træne 10 seje deltagere, og det glæder jeg mig helt vildt til!!

IMG_5099

Min top er fra Reebok, og den kan du købe på www.workoutshop.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kufferten er pakket med...