Syndig-sund-chokoladekage…
Forleden dag fandt jeg på Instagram, opskrift på den her mega lækre chokolade kage hos ‘I form med Tina’, og vidste med det samme, at jeg var nødt til at lave den! Og mums hvor er den bare god 🙂 Da jeg ikke havde alle ingredienser, så har jeg ændret lidt i den oprindelige opskrift:
- 100 gr. kikærter blendes med 30 gr. fuldkorns risflager (eller havregryn), 2 æg, 1 tsk kokosmel (eller mandelmel), 15 gr. proteinpulver (helst chokolade, men jeg havde kun vanilje) og 2 spsk. hytteost.
- Tilsæt herefter 1 tsk. bagepulver, 1 tsk. sukrin, lidt salt, 2 tsk. vaniljepulver og 1 spsk. kokosolie.
- Blend det hele.
- 60 gr. mørk chokolade (75-80%) hakkes i grove stykker, og vendes i massen.
- Bages ved 200 grader i 20 min.
- Når kagen tages ud af ovnen, fordeles ca. 20 gr. mørk chokolade på toppen, så det smelter og ligner glassur 🙂
- Lad den køle lidt inden du nyder et stykke eller to 😉
Et sikkert hit hos dine gæster!
Ingen kommentarer endnu