FriYAY Workout!

Æbletærten der kan spises når som helst!

Den her lækre æbletærte, er spækket med proteiner, sunde fedtstoffer, og så er den gluten- og laktosefri og uden tilsat sukker. Rimelig optur, ikk´?

image

Opskrift:
1 dl eller mælk (evt. laktose fri)
20 gr. kokosmel
80 gr. fuldkorns risflager eller havregryn (evt. glutenfri)
1 spsk. koksolie
100 gr. proteinpulver, gerne med vaniljesmag
3 æg
2 æggehvider
1-2 æbler
1 håndfuld hakkede mandler
Lidt kanel

Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne godt sammen, du behøver ikke blende det. Skær æblerne i tynde skiver og læg dem i et fad, evt. med bagepapir. Hæld dejen over æblerne og top med hakkede mandler og kanel. Bages ved 180 grader i ca. 20-25 min. Tag ud og lad den køle lidt, og top fx med en klat skyr 🙂

Du kan nyde et stykke til mellemmåltid, dessert, søndagskaffen, morgenmaden, brunch eller hvis du er lækkersulten en fredag aften 🙂

image    image

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FriYAY Workout!